Om oss

Billig veteranforsikring er en nettside med god oversikt over forsikringsselskaper som tilbyr denne forsikringen og hvor du finner mye god informasjon. I tillegg har vi en tjeneste som er helt uforpliktende og gratis der du kan innhente tilbud fra samtlige aktører. Med alt på ett sted vil du finne en god forsikringsavtale til en god pris.

Hvem er vi?

Vi i billig veteranbilforsikring ønsker å hjelpe deg som privatperson til å finne gode forsikringer som også har gode priser. Forsikringer er viktig, men hvorfor betale mer enn man må? Gjennom vår side vil du få kunnskap om hva du skal lete etter og raskt kunne innhente gode avtaler på veteranbilforsikring.

Slik fungerer det

Tjenesten på siden her fungerer ved at du fyller ut ett skjema om hva slags forsikring du er på jakt etter og deretter velger de forsikringsselskapene du ønsker å motta tilbud fra. I løpet av tre virkedager vil du ha mottatt en rekke pristilbud fra valgte forsikringsselskaper og kan da enkelt sammenligne pristilbudene og avtalevilkårene. Dette gjør at du finner den beste forsikringen for deg og til en god pris. Ettersom tjenesten er helt gratis og uforpliktende trenger du ikke takke ja til noen av tilbudene om du ikke ønsker det.

Hvorfor velge oss?

Vi tilbyr en tjeneste som er helt gratis å bruke der du kan finne de beste veteranbilforsikringene på markedet og til de beste prisene. I tillegg sparer du masse tid ettersom du kun trenger å fylle ut ett skjema og deretter vil bli kontaktet av relevante forsikringsselskaper.

Finn billig veteranbil

Ved å få tilbud fra flere forsikringsselskap, kan du enkelt sammenligne vilkår, dekning og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Grønt kort på bilreise utenlands

Om du skal ut å reise med bil vil riktige papirer gjøre bilturen hyggeligere og du slipper å bekymre deg for eventuelt ting som kan oppstå. Et av papirene du bør ha i orden er det grønne kortet. Mange nordmenn velger å bruke bilen til å reise på lange...

les mer

Ung på reisefot?

Om du er ung og skal dra ut på reise i den vide verden bør du sjekke hvilke forsikringer du bør skaffe før avreise. Dette gjelder gjerne for unge på backpacker tur, men selvsagt også alle og en hver som har planer om å reise sikkert. Verden er stor og det...

les mer