Ta kontakt

Er det noe du lurer på som du ikke finner svar på her? Da kan du ta kontakt med oss gjennom å fylle ut skjemaet under. Dersom spørsmålet handler om selve veteranbilforsikringen bør du ta direkte kontakt med et forsikringsselskap for å få et mer konkret svar. Dette er fordi det er individuelle forskjeller som de i større grad kan svare på.

Kontakt

13 + 4 =

Faq

Hva dekker en veteranbilforsikring?
I likhet med andre kjøretøy kan du velge mellom ansvarsforsikring, delkasko og fullkasko forsikring. Ettersom det er større sjanse for at en veteranbil stopper på veien enn andre kjøretøy bør du vurdere en dekningsgrad som sikrer at du får hjelp om dette skulle skje og eventuelt får benytte en leiebil mens de reparerer bilen. Hvor mye som dekkes vil altså være avhengig av hva du ønsker og hvilken forsikring du går for.
Hva koster forsikring på en veteranbil?
Veteranbilforsikring varierer i pris ut ifra om du velger ansvarsforsikring, delkasko eller fullkasko. Videre vil også prisene variere fra selskap til selskap. Derfor er det viktig å innhente tilbud fra flere forsikringsselskaper for å sikre den beste avtalen til de beste prisene. Les avtalevilkårene godt så du vet hva som blir dekt, og velg deretter det beste pristilbudet. Ved å benytte vår tjeneste ved å fylle ut skjemaet under sikrer du derfor gode pristilbud og avtaler som gjør at du sparer deg for mye tid og penger.

Finn billig veteranbil

Ved å få tilbud fra flere forsikringsselskap, kan du enkelt sammenligne vilkår, dekning og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!